DenkLAS
 Interdisciplinariteit in het werkveld


DenkLAS voor studenten

Ben je geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken en wil je de kennis en vaardigheden die je bij LAS leert in de praktijk toepassen? Mis je de aansluiting met de arbeidsmarkt en wil je erachter komen wat de meerwaarde van LAS is?

Dan is een Bridging session van DenkLAS de perfecte kans voor jou!

We zijn nog op zoek naar enthousiaste nieuwe bestuursleden. Ben je geïnteresseerd? Neem vooral contact met ons op, dan drinken we binnenkort samen een kopje koffie om meer uitleg te geven. 

Voor meer updates over DenkLAS, hou vooral ook onze Instagram in de gaten!

Hieronder vind je een overzicht van opkomende activiteiten. We streven ernaar om ten minste één activiteit per blok te organiseren. 

Opkomende activiteiten


Bridging Session: Biologisch eten met smalle beurs

Datum:08-04-2024
14:00

Op 8 april zullen we samen met Duurzaam Utrecht en allerlei andere organisaties gaan brainstormen over biologisch eten met een smalle beurs. Tijdens deze middag krijg je de kans om met allerlei maatschappelijke partners in gesprek te gaan en samen een stappenplan te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat alle Utrechters de kans krijgen om biologisch te eten!

De middag zal beginnen met een plenair deel, waarbij wij als studenten in gesprek gaan met de aanwezige organisaties: we zullen hen vragen naar hun visie op biologisch eten, en we zullen leren over wat er momenteel al op dit vlak gebeurt. Vervolgens zullen we in verschillende brainstormrondes gaan werken aan een concreet stappenplan.

De brainstormsessie zal plaatsvinden van 14.00 tot 17.00, in de Social Impact Factory Utrecht. Dus wil jij je stem laten horen en meedenken over goedkoop en duurzaam eten? Dan zien we je heel graag op 8 april!Terug naar overzicht


IMG_5600
IMG_5582
IMG_5550
IMG_5535
IMG_5576
IMG_5635